Välkommen till Lica Förskolor

LiCa förskolor är ett samlingsnamn för sju fristående förskolor, med totalt 12 avdelningar. Vi finns i Björklinge och Uppsala. I över 20 år har vi varit verksamma inom Uppsala kommuns barnomsorg. Vi börjande vår barnomsorgsbana som dagbarnvårdare i hemmet. Efter en tid startade vi vår första förskolenhet, Skrindans förskola i Björklinge.

Vi har under årens lopp samlat på oss massor av nyttiga erfarenheter inom förskoleverksamheten. Omsorgen är viktig för oss. Vi månar om den goda trygga omsorgen, och en för barn och vuxna tilltalande miljö. Att barnen serveras god och näringsriktig mat varje dag, ser vi som en del av den viktiga omsorgen.  Måltiderna hos oss vill vi ska ge närhet och gemenskap.

Utveckling, förändring och förbättring är en del av vår process, såväl när det gäller det pedagogiska arbetet med era barn, såsom det personalorganisatoriska. Vi anser oss lyckligt lottade som har haft förmånen att fylla ett arbetsliv med barn.

Vår kvalité
Vi är stolta över vår verksamhet. Undersökningar visar att ni som föräldrar och era barn känner sig trygga hos oss. Vår gemensamma värdegrund värnar vi om. Några begrepp som vi vill lyfta extra är: Trygghet, god omsorg och glädje. Det är viktigt för oss.

Vår vision
LiCa förskolor vill värna om det unika hos varje individ: Vi är LiCa men olika!
Omsorgen om barnen ligger oss varmt om hjärtat. Våra förskolor får alla barn och pedagoger att växa tillsammans i det livslånga lärandet, i en pedagogiska miljö som för oss är igenkännande och estetiskt tilltalande.
En digital plattform för dokumentation och kommunikation i förskolan.
Logga in på Unikum

Till dig som vårdnadshavare

Ledning
Lindgårdsvägen 5
743 64 Björklinge
Liselotte mobil 070 - 228 43 43
E-post PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmxvdHRhQGxpY2Fmb3Jza29sb3Iuc2UiIHRhcmdldD1fYmxhbms+bG90dGFAbGljYWZvcnNrb2xvci5zZTwvYT4=
Carina mobil 070 – 338 03 31
E-post PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmNhcmluYUBsaWNhZm9yc2tvbG9yLnNlIiB0YXJnZXQ9X2JsYW5rPmNhcmluYUBsaWNhZm9yc2tvbG9yLnNlPC9hPg==